Web Analytics Made Easy - Statcounter

 بیمه شخص واحد را می‌توان به صورت فردی یا خانوادگی خریداری کرد. بر خلاف بیمه درمان تکمیلی برای خرید این بیمه نیازی به بیمه‌های پایه وجود ندارد. هر فرد می‌تواند برای خود و خانواده‌اش بیمه شخص واحد را خریداری کند تا هزینه‌های درمانی همچون هزینه‌های بیمارستانی، پاراکلینیکی، آزمایشگاهی، دندانپزشکی، آمبولانس، جراحی و موارد مشابه تحت پوشش این بیمه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا بیمه دی اقدام به معرفی و فروش بیمه شخص واحد کرده است. با بیمه شخص واحد بیمه دی افراد می‌توانند با مراجعه به مراجع درمانی طرف قرارداد بیمه دی، بدون پرداخت هزینه‌های تحت پوشش، به راحتی و بدون دغدغه روند درمانی خود وخانواده‌شان را پیگیری کنند.

پوشش محدود بیمه‌های پایه، هزینه‌های چشمگیر درمان، گران بودن دارو، امکان خرید انفرادی یا خانوادگی، افزایش احتمال ابتلا به بیماری و عدم نیاز به بیمه پایه از دلایلی است که خرید بیمه انفرادی بیمه دی را توجیه‌پذیر می‌کند.

کمپین بیمه شخص واحد بیمه دی کلید خورد

در راستای این هدفگذاری کمپین بیمه شخص واحد به عنوان یکی از بزرگترین کمپین‌های صنعت بیمه در حوزه درمان، توسط بیمه دی در سراسر کشور آغاز به کار کرده است. کمپین جدید این شرکت با هدف معرفی بیمه شخص واحد به عنوان بیمه درمان انفرادی به تمامی هموطنان به ویژه کسب ‌وکارهای آزاد و خویش فرما، از هفته آخر مردادماه در سراسر کشور آغاز شده است و به مدت دوماه ادامه خواهد داشت.

هدف اصلی کمپین شخص واحد، حمایت از افرادی است که به دلیل عضو نبودن در سازمان یا شرکت‌های بیش از ۵۰ نفر، امکان دریافت بیمه درمان تکمیلی را ندارند. به همین خاطر افراد مشغول در کسب‌ وکارهای آزاد، استارتاپ‌ها، فریلنسرها، مشاغل خانگی، دانشجویان، بازاریان، مغازه‌داران، خویش‌فرمایان، زنان خانه دار و موارد مشابه از بارزترین مخاطبان این طرح به شمار می‌روند.

بیمه درمان انفرادی یک ضرورت است

حسین کریمخان زند، عضوسندیکای صنعت بیمه ایران در گفت وگو با خبرنگار نبض بازار با بیان اینکه برخی از شرکت‌های بیمه نسبت به فروش بیمه تکمیلی انفرادی اقدام کرده‌اند، اظهارکرد: خدمات ارایه شده در بیمه‌های تکمیلی انفرادی و گروهی با هم تفاوتی ندارند و تنها تفاوت آنها در نرخ بیمه‌نامه تکمیلی است.

وی افزود: در سال‌های اخیر با توجه به افزایش هزینه‌های درمانی و لزوم تامین آن و توجه به حفظ سلامتی، داشتن بیمه درمان انفرادی که هر شخص بتواند بسته به شرایط مالی خود خریداری کند یک ضرورت بوده و به یک دغدغه تبدیل شده است به همین دلیل شاهد گسترش فعالیت مراکز درمانی در عرصه‌های گوناگون، همچنین ارائه خدمات بیمه درمان انفرادی از سوی شرکت‌های بیمه هستیم.

عضو سندیکای بیمه‌گران ایران با بیان اینکه ارایه بیمه‌های تکمیلی انفرادی نیازمند اصلاح آئین‌نامه‌ها و مقررات بیمه‌ها نیست، اظهار کرد:‌ بیمه‌های تکمیلی با توجه به شیوع بیماری کرونا وتحمیل هزینه‌های سنگین درمان به یک ضرورت بدل شده است. از ابتدای شیوع بیماری کرونا در جلسه‌ای که با حضور رئیس کل بیمه مرکزی و روسای شرکت‌های بیمه‌ای برگزار شد، مقرر شد تا هزینه‌های درمان پرداخت شود و بیمه عمر افرادی نیز که در اثر این بیماری فوت شده‌اند، پرداخت شده است.

کریمخان زند عنوان کرد: با وجود شیوع بیماری کرونا و درگیری بسیاری از افراد، طبیعی است که ضریب خسارت شرکت‌های بیمه با پرداخت هزینه‌های درمان افزایش پیدا می‌کند اما با وجود همه این پیش‌بینی‌ها و شرایط شرکت‌های بیمه پذیرفته‌اند که در جهت رفاه حال مردم هزینه‌های درمان ناشی از شیوع بیماری کرونا پرداخت شود که بخشی از این خدمات با بیمه تکمیلی ارایه می‌شود و طبیعی است که تحت پوشش قرار گرفتن افرادی که تاکنون بیمه تکمیلی نداشته‌اند کمک مهمی به آنها خواهد بود.

پوشش بیمه تکمیلی افراد با طرح در دست اجرا گسترده می‌شود

سید کاظم موسوی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در گفت وگو با خبرنگار نبض بازار درباره بیمه تکمیلی انفرادی بیمه دی اظهار کرد: بیمه یکی از ضرورت‌ها در هر کشوری است و مشکلات بسیاری ممکن است برای خانوارها به دلیل نبود بیمه‌های تمکیلی وجود داشته باشد بنابراین این پیش‌بینی وجود دارد که از طرح بیمه تکمیلی انفرادی بیمه دی یا سایر شرکت‌ها استقبال خوبی انجام شود.

وی افزود: در سال‌های گذشته شرایط برای افرادی که بیمه پایه انفرادی داشته‌اند به گونه‌ای بوده که قادر به بیمه تکمیلی نبوده‌اند اما اکنون با طرحی که در دست اجرا است برخی از شرکت‌های بیمه نسبت به بیمه تکمیلی انفرادی اقدام کرده‌اند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هزینه‌های درمان اکنون برای بسیاری از خانواده‌ها کمرشکن شده است، تصریح کرد:‌ بیمه تکمیلی نیاز اصلی در تکمیل خدمات بیمه‌ای است و ارایه خدمات نباید به گونه‌ای باشد که مردم علاوه بر مشکلات بیماری دغدغه‌های دیگر نیز داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه بیمه‌های تکمیلی یکی از موضوعات مورد بررسی در کمیسیون اقتصادی مجلس بوده است، افزود: سندیکای صنعت بیمه گران باید تدابیری برای بهبود ارایه خدمات بیمه‌ای درکشور داشته باشند و به طور قطع ارایه طرح‌های خلاقانه در این زمینه کمک مهمی خواهد بود.

گفتنی است با توجه به افزایش هزینه‌های درمانی و عدم دسترسی برخی از هموطنان به بیمه‌های پایه، شرکت بیمه دی با در نظر گرفتن نیازهای جامعه اقدام به طراحی این محصول کرده است که مزیت‌های قابل توجهی نسبت به بیمه‌های درمان تکمیلی را شامل می‌شود. این خدمت در سه طرح «سه ستاره» برای پوشش هزینه‌های درمانی ضروری، «چهار ستاره» برای پوشش هزینه‌های درمانی پرتکرار و «پنج ستاره» برای پوشش جامع، برای تمامی هموطنان قابل ارائه است.

متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر، دریافت مشاوره بیمه ای و خرید این بیمه نامه و سایر بیمه‌نامه‌های شرکت بیمه دی به سایت شرکت بیمه دی به نشانی https://www.dayins.com مراجعه نموده و یا با شمار 1671 (بدون کد شهری) تماس حاصل کنند.

کد خبر 625323

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۰۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • پزشکیان: دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد
  • پزشکیان : دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد/ در درمان بیماری های خاص مانده‌ایم
  • پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • افشای سوءرفتارهای جنسی گسترده در یک نهاد فدرال آمریکایی
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳